Wildenberg Advocaten

“ Masc biedt snelle service en is zeer klantgericht” – Susanne Schoenmakers - Felet

Over de opdrachtgever

Wildenberg Advocaten bieden ondersteuning bij zakelijke, particuliere en non-profit rechtsgebieden. Dit gebeurt op een persoonlijke manier zodat er een optimale oplossing gevonden kan worden.

 

Een veilige digitale werkplek

De serveromgeving van Wildenberg Advocaten was aan vernieuwing toe. Om ervoor te zorgen dat er uiteindelijk een handige, veilige en innovatieve digitale werkomgeving werd opgeleverd, stelde Masc voor een volledig nieuwe serveromgeving in te richten. Belangrijk hierbij was dat er een flexibele, schaalbare oplossing werd gecreëerd waarmee het kantoor nog jaren vooruit kan.

 

Dubbele bescherming met multi-factorauthenticatie

Het is van groot belang dat de online bestanden van Wildenberg Advocaten goed beveiligd zijn. Om optimale beveiliging te garanderen, ontwikkelde Masc een multi-factorauthenticatiesysteem. Op het moment dat een gebruiker op een andere locatie dan het kantoor inlogt op zijn of haar digitale werkplek, wordt er een sms’je met een inlogcode verstuurd. Deze code is, naast de standaard inloggegevens, vereist om toegang te krijgen tot de server.

Het systeem werd zo ingericht dat gebruikers verschillende rechten krijgen voor het openen en bewerken van documenten. Zo worden de online gegevens van het kantoor en hun klanten constant beschermd. 

 

Een gepersonaliseerde serveromgeving

Masc zorgde ervoor dat Wildenberg Advocaten nu beschikt over een serveromgeving waar e-mails afgehandeld kunnen worden en waar bestanden gegarandeerd veilig worden opgeslagen. Daarnaast beschikt het bedrijf nu over een volledige remote desktop werkomgeving.

Wij hebben de serveromgeving eveneens zo ingericht dat de specifieke, juridische software die door Wildenberg Advocaten gebruikt wordt eenvoudig geïnstalleerd kon worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over het inrichten van een nieuwe serveromgeving of digitale werkplek? Neem dan contact met ons op!