>   >   > 

Adhetec | Camerasystemen

Sportclubs kunnen hun wedstrijden nu online uitzenden dankzij een goed plan van Adhetec en technische realisatie door Masc.Over de opdrachtgever

Het Nijmeegse bedrijf Adhetec ontwikkelt camerabeveiligingssystemen en geavanceerde technische systemen voor industriële toepassingen.

Live sportwedstrijden volgen met nieuw camerasysteem

Adhetec had een goed idee van haar business. Wat als ze de intelligente camerasystemen die ze ontwikkelen niet alleen voor beveiliging zouden gebruiken, maar voor iets compleet nieuws: het filmen en uitzenden van wedstrijden van sportclubs? Voor de uitwerking van dit idee zocht Adhetec de samenwerking met Masc.

Snel glasvezel, stabiele server

Inmiddels zijn 8 voetbal- en hockeyclubs aangesloten bij het online videokanaal van Adhetec, Sportwedstrijden.tv. Masc heeft Adhetec een voorsprong kunnen geven met goed advies, een mooie website en betrouwbare hosting. Via een stabiele, snelle glasvezelverbinding worden opnames van sportwedstrijden naar een webserver gestuurd die Masc beheert. Op de website zijn deze video’s beschikbaar voor betrokkenen van de sportclubs. Wedstrijden worden live uitgezonden, maar zijn ook naderhand te bekijken. 

En daarmee geeft Adhetec de betrokken sportclubs weer een voorsprong! Die kunnen hun fans nu immers meer bieden. Grootouders die slecht ter been zijn kunnen online de hockeywedstrijd van een kleinzoon volgen. De trainer kan met zijn team de voetbalwedstrijd terugkijken. Daar wordt de hele club beter van.


Ook iets nieuws proberen?

Masc denkt graag met je mee over de technische realisatie van je plan. Nodig ons uit voor een gesprek!