Hosted Voice Telefonie van Masc

Steeds meer ondernemers kiezen voor Hosted Voice, hoogwaardige telefonie over een centrale in extern beheer. Niet zo gek, want het heeft 6 grote voordelen. Om onze opdrachtgevers te laten profiteren van de modernste technologie zorgen we bij Masc dat we bijblijven. Onze IT-afdeling heeft zich de afgelopen maanden bekwaamd in Hosted Voice en kan sinds april de overstap voor je verzorgen. 

Wat is  Hosted Voice?

Hosted Voice is een externe telefooncentrale waar je via je internetverbinding toegang toe hebt. Er zijn eindeloos veel functies die je eenvoudig op je computer of smartphone instelt.  Je bent thuis, onderweg en op kantoor te bereiken op hetzelfde zakelijke nummer.

6 voordelen van Hosted Voice

Steeds meer bedrijven kiezen voor integratie van hun telefoon- en internetomgeving. Bellen met Hosted Voice heeft een paar grote voordelen.

 • Schaalbaar
  Uitbreiding van het aantal gebruikers en functies is makkelijk.
 • Eenvoudig
  Je hebt een goede internetverbinding nodig, meer niet. Het programma werkt intuïtief.
 • Flexibel
  De telefonie is te integreren met Outlook, je CRM en Officeapplicaties. Je bent mobiel en vast te bereiken op hetzelfde nummer.
 • Geavanceerd
  Periodieke updates van de technologie zorgen dat je altijd de beste versie hebt.
 • Voordelig
  Bellen tussen vestigingen is gratis. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt.
 • Functioneel
  Beeldbellen, opslag van je gespreksgegevens en koppeling aan uw CRM zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Masc Hosted Voice iets voor jou? Vraag onze demo aan


De voordelen van Hosted Voice gaan op voor grote én kleine ondernemers. Ben je benieuwd of het iets voor jou is? We geven graag een demonstratie. Neem contact met ons op.