Workshop SharePoint

SharePoint is een platform van Microsoft voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Het is in dat opzicht vergelijkbaar met een intranet. Samen met onze partner Collabor verzorgen we een sessie die je de mogelijkheden van SharePoint laat zien.

Wat leer je?

SharePoint is een platform voor het beheren en uitwisselen van content en voor het online samenwerken binnen groepen (organisaties, communities, projecten, afdelingen en teams). Vooral binnen grotere organisaties kan het werkprocessen drastisch verbeteren. 

Het doel van deze sessie is:

  • De omvang van SharePoint begrijpen
  • Een beeld krijgen van de mogelijkheden
  • Je eigen ervaringen rond workflow en samenwerken delen 

Er is vanzelfsprekend veel ruimte voor vragen en je hoeft nog geen ervaring met SharePoint te hebben. We horen graag wat de behoeften van jouw organisatie zijn, zodat we je eerlijk en passend advies kunnen geven. 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor middelgrote en grote organisaties die productiever willen samenwerken en communiceren. Met name ICT-managers en beslissers die interesse hebben in SharePoint krijgen in deze sessie een goed beeld van de mogelijkheden.

Wat is SharePoint?

Voor de beginners onder ons. Een korte introductie in SharePoint van Simon Allardice, auteur bij Lynda.com.


Docent

Jos Albers heeft ruime ervaring in de IT-branche. Sinds 1986 doorliep hij alle stadia van het vak: van programmeur tot informatieanalist, van auteur tot trainer, van projectleider tot consultant. Als eigenaar van IT-bedrijf Collabor levert hij intranetten, extranetten en document beheersystemen op basis van Microsoft SharePoint en Wordpress. Sinds 2007 is hij zelfstandig SharePoint-consultant. Hij geeft regelmatig trainingen. 

Website: www.collabor.nl

Neem contact met ons op