MKB Systeembeheer Nijmegen

Masc ICT in Nijmegen verzorgt kantoorautomatisering en ICT-systeembeheer voor het MKB in de regio Rijk van Nijmegen. Wij bieden MKB-organisaties in de regio Nijmegen met 10 tot 250 werkplekken onze dienstverlening aan op het gebied van ICT systeembeheer en netwerkbeheer (Windows). 

Deskundige ICT’ers over de vloer

Onze system engineers, projectmanagers en netwerkbeheerders zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en het beheren van ICT-netwerken en -infrastructuur. De ICT’ers van Masc werken grondig, hebben Microsoft-licenties en zorgen voor een goede werking van het computersysteem en:
  • Het installeren en configureren van servers en pc's;
  • Het configureren en installeren van updates van het besturingssysteem (Windows OS);
  • Het maken van back-ups van data;
  • De veiligheid en continuïteit van ICT-netwerken;
  • Het bieden van technische ondersteuning voor werkplekgebruikers (Servicedesk).

ICT Systeembeheer & MKB Nijmegen

Wij kennen de markt (MKB regio Gelderland - Nijmegen) en de automatiserings - en ICT - behoeften van onze opdrachtgevers goed. Masc biedt het MKB ICT-ondersteuning en -beheer op locatie én op afstand. Midden en kleinere bedrijven hebben vaak geen eigen ICT-er of systeembeheerder om ervoor te zorgen dat het ICT-netwerk goed werkt. Dat is voor organisaties met 10 tot 250 werkplekken reden om systeembeheer uit te besteden. 

Onze systeembeheerders en netwerkspecialisten verzorgen internet, pc's, serverbeheer, Office, back-ups, antivirussen en andere applicaties. Ook het volledig inrichten, onderhouden en beheren van de kantoorautomatisering behoort tot de diensten van Masc ICT.

Kies voor zekerheid met onderhoudscontract ICT

Je kunt kiezen voor zekerheid met een vast maandbedrag voor het onderhoud van je ICT-systeem. In een systeembeheer-SLA (Service Level Agreement) leggen we vast welke onderhoudstaken elke maand verricht worden op de servers en de werkplekken en van welke ICT-diensten en softwarelicenties je gebruik maakt. 

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een betrouwbare systeembeheerder in de regio Nijmegen, dan spreken we graag eens met je af. 

Neem contact met ons op

Opdrachtgevers & recente projecten